Dit is een voorbeeld van opslag en koeling van de wijnen in een kelder van een disco. De wijnen worden doormiddel van de aan de zijkant aanwezige koeler gekoeld. Vervolgens kunnen de wijnen worden getapt op de rechts zichtbare tap-unit.
 
De wijnen worden getransporteerd naar de bar via leidingen en kunnen in dit soort units worden getapt. Ook andere dranken zoals bijvoorbeeld cola, sinas en water kunnen worden aangesloten.

Ons automatisch tapsysteem vanaf € 2.000,00.

Voor meer informatie over de diverse mogelijkheden en over de geheel automatische tapinstallaties,
kunt u een mailtje sturen.

Hoe werkt het systeem?

Zoals u boven op de linker foto kunt zien, worden vanuit een centrale opslag de wijnen uit een tapzuil getapt (foto rechts).

Elk getapt glas of karaf wordt gedoseerd en geregistreerd, hierdoor wordt het verlies tot een minimum beperkt.

Tevens bestaat de mogelijkheid de wijnen te koelen door middel van een python.

Voordelen:

  • Hoger rendement
  • Vergroot de werksnelheid
  • Altijd de juiste dosering (glas of karaf)
  • Grote tapcapaciteit, 20 liter per tappunt

Tegenwoordig zijn er vele soorten wijn in Bag-in-box verkrijgbaar. Dit geeft u de gelegenheid om hiervan gebruik te maken.

Dus: Voor de zaken met een hoge omzet snelheid is het Bag-in-Box systeem de uitkomst!

Terug naar het overzicht
van de tap-systemen